Montažne hale jedan su dio proizvoda koje nudi Modeco, tvrtka za proizvodnju, prodaju i montažu limenih i metalnih proizvoda.

Montažne hale sve su češći izbor prilikom traženja najboljeg građevinskog rješenja, ponajviše zbog brze izgradnje i visoke energetske učinkovitosti. Mogu se koristiti za razne namjene kao što su: proizvodni pogon, poljoprivredni objekt, stambena kuća, garaža i drugo.

Prije same montaže i proizvodnje, Modeco klijentu nudi suvremenu 3D vizualizaciju objekta uz mogućnost pregledavanja slika, videa ili virtualne šetnje unutar prostora. Montažu hala rade isključivo kvalificirani i iskusni zaposlenici uz svu potrebnu mehanizaciju.

Oblaganje montažnih hala radi se najčešće od sendvič panela ili trapeznih limova. Fasadni paneli sastoje se od vanjske i unutarnje obloge (lima) te izolacije (ispuna PUR, PIR ili mineralna vuna). Fasadne panele odlikuje visoka toplinska izolacija i mala težina. Modeco kao potkonstrukciju za prihvat krovnih i fasadnih termoizolacijskih panela i limova koristi C, Z i SIGMA profile. Njihova prednost je jednostavna i brza montaža te mala težina.

Kao pokrovi montažnih hala najčešće se koriste krovni termoizolacijski paneli i trapezni limovi, a moguća je i izvedba ravnog krova na halama. Pokrovi su male težine i otporni su na sve vremenske uvjete.

Modeco u svojoj ponudi ima veliki izbor fasadnih obloga za montažne hale koji dolaze u raznim varijantama boja. To omogućava izradu jednobojnih montažnih hala, ali i montažnih hala u raznim kombinacijama boja kako bi hala poprimila moderan i elegantan stil.

Modeco nudi montažu montažnih hala u svim zemljama Europe. Njihovu cjelokupnu ponudu možete pogledati ovdje.

Za više informacija o akciji i samim limovima možete kontaktirati Modeco telefonom na broj +385 99 414 3229, mailom na [email protected] ili ih posjetiti u Đakovu na adresi Ante Starčevića 249.