Slanje paketa u današnjem užurbanom ritmu može biti poprilično stresan i zahtjevan posao. Kako ga ne biste morali raditi sami tu je za vas tvrtka Mail Boxes Etc., koja će proces slanja vaših paketa preuzeti na sebe.

Kroz godine su stekli veliko iskustvo i specijalizirali su se za pružanje visokokvalitetnih logističkih usluga tvrtkama i pojedincima, kako bi se osiguralo da pošiljke stignu na pravo mjesto u pravo vrijeme i neoštećene, bez obzira na njihovu vrstu i količinu.

Uz uslugu dostave nude i uslugu pakiranja paketa na najbolji mogući način, a nude i ostale usluge kao što su registracija adrese i najam poštanskih sandučića, prijem pošte i pošiljaka, prikupljanje, slanje te preusmjeravanje pošiljaka, usluge grafičkog dizajna i tiska te web dizajn i video produkcija.

Također nude mogućnost preuzimanja dijela skladištenja i isporučivanja narudžbi s web shopova.

Mail Boxes Etc. pronaći ćete u Đakovu na adresi Ulica Ante Starčevića 83, a za sve upite ili informacije možete ih kontaktirati pozivom na brojeve telefona +385 31 354 215 ili +385 99 487 6544 te slanjem e-mail poruke na [email protected].