Građevinski materijal za sve vrste građevinskih radova, od temelja do krova, možete pronaći u đakovačkoj tvrtki Labak, koja se već dugi niz godina bavi prodajom građevinskog materijala.

Iz njihove bogate ponude izdvajamo različite vrste materijala za građevinske radove kao što su drvena građa, blokovi i opeka za zidanje, raznovrsni crijepovi, fasadni sustavi, opločnici, boje i lakovi, kao i sve potrebno za suhu gradnju. Uz to, kod njih možete pronaći i sve ostalo što vam je potrebno za obavljanje bilo koje vrste građevinskih radova. Njihova široka ponuda čini ih idealnim izborom za sve vaše građevinske projekte.
Ako niste sigurni koji vam proizvod najbolje odgovara, njihovo stručno osoblje rado će vam pomoći preporukom ili savjetom.

Tvrtka Labak posjeduje kamion s kranom i još jedan manji kamion te sav građevinski materijal koji kod njih kupite dovoze i istovaraju na željenu adresu.

Tvrtka Labak nalazi se u Đakovu na adresi S. S. Kranjčevića 25, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na brojeve telefona +385 31 811 259 i +385 98 9100 908 te slanjem poruke na [email protected].