Suhomesnate plate s tradicionalnim slavonskim proizvodima trgovine Delicije Tokić savršene su za sve vrste proslava.

Suhomesnati proizvodi iz Delicija Tokić su nešto posebno. Nastaju isključivo od mesa iz vlastite proizvodnje te su potpuno prirodni, bez dodanih pojačivača okusa, aditiva ili umjetnih konzervansa. U njihovoj ponudi možete pronaći različite suhomesnate delicije kao što su kulen, kobasica, šunka, slanina i još mnogo toga.

Delicije Tokić također nude i sir proizveden u vlastitoj sirani, koja se nalazi unutar obiteljske farme krava. Od vrhunskog, punomasnog, svježeg mlijeka nastaju razni kuhani sirevi s raznim začinima, kao i polutvrdi Deluxe sir, koji osvaja svojim bogatim okusom i teksturom.

Sve svoje proizvode nude na suhomesnatim platama koje sami slažu i koje mogu biti savršen dodatak svim vrstama proslava kao što su vjenčanja, rođendani, domjenci, pričesti, krštenja, krizme i drugo.

Osim savršeno složenih suhomesnatih plata, Delicije Tokić za sve vaše proslave nude i konobare, uslugu dekoracije prostora te razne “finger food” zalogaje, kiflice i domaći burek iz njihove radinosti.

Trgovina Delicije Tokić nalazi se u Širokom Polju na adresi Đakovačka 25, a za sve upite, informacije ili narudžbu suhomesnatih plata možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 91 941 67 66 ili slanjem poruke na [email protected]