Pilates u Đakovu jedna je od usluga tvrtke Body&Soul Đakovo. Body&Soul Đakovo kao centar ljepote i rekreacije organizira grupne treninge za pilates u raznim terminima kako bi svi polaznici imali mogućnost treniranja.

Radi se o kombinaciji blagotvornih tehnika opuštanja i sportsko – rekreacijskih aktivnosti s eksplozivnim vježbama. Dobar je jer se radi o vježbama laganog do srednjeg intenziteta koje uz vježbe disanja pomažu u povećanju kapaciteta pluća, oslobađanju od stresa, te učvršćivanju tijela. Pomoću pilatesa možete postići fleksibilnost, lijepo oblikovane mišiće, izdržljivost, psihičku ravnotežu te poboljšati cirkulaciju. Prednost pilatesa je što ga mogu vježbati trudnice i žene koje su nedavno rodile. Prostor u kojem se odvija trening je klimatiziran, a u sklopu prostora za vježbanje nalazi se i zasebna prostorija gdje se možete presvući.

Trening pilatesa vodi stručna trenerica, a tvrtka Body&Soul Đakovo nudi svojim stalnim klijentima pogodnosti i nagrade. Potražite ih na adresi Ulica Matije Gupca 59, Đakovo, a za sve dodatne informacije nazovite +38598842978.