Body&Soul Đakovo centar je ljepote i rekreacije u Đakovu namijenjen ponajprije onima koji žele unaprijediti kvalitetu svog života kroz poboljšanje tjelesnih aktivnosti, promjenu prehrambenih navika i raznih tretmana.

Stručno osoblje specijalizirano je za prevenciju i funkcionalnu rehabilitaciju ozljeda i bolnih sindroma u leđima, vratu, koljenu, ramenu i drugim dijelovima tijela, kao i za korekciju nepravilnog držanja i kretanja djece i mladih.

Ako se želite opustiti i promijeniti svoj izgled i zdravlje kako bi se osjećali bolje, isprobajte masaže s aromaterapijskim uljima ili nešto iz široke ponude usluga kao što su medicinska masaža, anticelulitna ručna masaža, body wrapping, mezoterapija tijela (odnosno razbijanje celulita na željenim dijelovima tijela principom izmjenične struje, ultrazvučnom sondom te korištenjem različitih filera), mezoterapija lica i dekoltea primjernom filera na biljnoj bazi (botoks, hieluron, colagen, c vitamin) i mnogi drugi tretmani za uklanjanje celulita, bora, tamnih mrlja na licu, smanjenje obujma tijela itd..

Potencijalni klijenti su i osobe koje nisu u potpunosti zadovoljne svojim izgledom te vode borbu s viškom kilograma, kao i proaktivne osobe koje brinu o svom zdravlju i žele smanjiti rizik od nastanka kroničnih bolesti i mišićno-koštanih ozljeda i stanja. Ako ste se pronašli u opisu, Body&Soul Đakovo omogućuje Vam grupne i individualne treninge, pilates, pilates za trudnice te masažu i još mnogo toga.

Posjetite Body&Soul Đakovo na adresi Ulica Matije Gupca 59, Đakovo, a za sve ostale upite i informacije nazovite na broj telefona +385 98 842 978.