Dubinsko čišćenje vozila jedna je od usluga koje nudi BL Detailing, đakovački obrt za čišćenje i poliranje vozila.

Usluga dubinskog čišćenja vozila koju nudi BL Detailing, nije samo obično čišćenje vozila, već temeljito i sveobuhvatno čišćenje svake površine i dijela unutar i izvan vozila.

Prvo, stručni tim provodi detaljnu inspekciju vozila kako bi identificirao sve potencijalne izazove i potrebe. To uključuje pregledavanje unutrašnjosti vozila radi identifikacije mrlja, prljavštine, ostataka hrane, dlaka kućnih ljubimaca i drugih nečistoća.

Nakon inspekcije, vozilo se temeljito čisti koristeći visokokvalitetne proizvode i opremu. Svi tepisi, presvlake, površine i paneli unutar vozila se pažljivo obrađuju kako bi se uklonile sve mrlje i nečistoće. Također se obrađuju i površine poput volana, ručica prijenosa, gumba i ventilacijskih otvora.

Nakon čišćenja unutrašnjosti, pažnja se prebacuje na vanjski dio vozila. Vrhunski deterdženti i čistači koriste se za uklanjanje svih nečistoća, prašine, blata i ostataka insekata s karoserije, prozora, felgi i guma.

Sljedeći korak je detaljno sušenje vozila kako bi se spriječilo stvaranje mrlja i tragova vode. Svaka površina se brižljivo suši kako bi rezultat bio besprijekoran.

Kada je vozilo potpuno čisto i suho, provodi se završna inspekcija kako bi se osiguralo da je svaki detalj obrađen i da nema nepropisno očišćenih područja.

BL Detailing možete pronaći u Đakovu na adresi Istarska 6, a za sve ostale upite, informacije i rezervaciju termina možete im se javiti pozivom na broj telefona +385 99 4347 909 ili slanjem poruke na [email protected].