Grupni trening, zbog svojih brojnih prednosti, najbolja je opcija za sve one koji se ne mogu natjerati na samostalno treniranje. Rad u grupi uz stručno vodstvo trenera često motivirajuće djeluje na pojedinca pa su samim time i rezultati treninga bolji.

Sportsko rekreacijski centar Motus u ponudi ima nekoliko programa grupnih treninga, namijenjenih svim dobnim skupinama, ovisno o želji i mogućnostima: funkcionalni trening, cardio-mix, pilates, medicinska gimnastika i univerzalna sportska škola.

Funkcionalni grupni trening prava je stvar za sve one koji žele ojačati svoje tijelo i naučiti mnoštvo novih pokreta. Kombinacija je to vježbi mobilnosti, atletike, gimnastike, dizanja utega, cardio vježbi, vježbi s vanjskim opterećenjem i vlastitom težinom, a sve u svrhu poboljšanja mentalnog i fizičkog zdravlja, motoričkih te funkcionalnih sposobnosti.

Cardio-mix namijenjen je svima onima koji vole jednostavnije vježbe viskog intenziteta, Ovakav oblik treninga namijenjen je prvenstveno sagorijevanju masnoća i bazira se na after burn efektu.

Pilates se sastoji od vježbi na podu laganog do umjerenog intenziteta i namijenjen je svima onima koji puno sjede na poslu, koji žele bez pretjeranog napora i znojenja ojačati svoje tijelo, koji se jačanjem mišića žele riješiti bolova u leđima i vratnoj kralježnici te koji nemaju dovoljno kretanja tijekom dana.

Medicinska gimnastika namijenjena je starijim osobama s medicinskim problemima, ali i svima onima koji žele očuvati svoje tijelo i osigurati dugoročno zdravlje.

Univerzalna sportska škola namijenjena je najmlađima, gdje će kroz razne vježbe i igru, usvojiti osnove zdravog života i bavljenja sportom.

Grupni treninzi održavaju se u jednom jutarnjem i nekoliko večernjih termina od ponedjeljka do subote te je moguće kombinirati različite programe vježbanja 2, 3, 4 ili 5 puta tjedno.

Sportsko rekreacijski centar Motus nalazi se u Đakovu na adresi Splitska 24C, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 92 179 63 11, slanjem e-maila na [email protected] te slanjem poruke u inbox njihovog Facebook ili Instagram profila.