Autolimarija Đakovo jedna je od usluga tvrtke SLA Ante Perić. Tvrtka SLA Ante Perić Đakovo osnovana je davne 1969. godine te ju krasi dugogodišnje iskustvo i kvaliteta u poslovanju.

Autolimarija Đakovo uključuje popravljanje udubljenih i oštećenih vozila. U današnje vrijeme troškovi popravka oštećenog vozila postaju sve veći i sve se više ljudi dolazi informirati kako da riješe nastalu štetu na vozilu. U slučaju prometne nesreće, najbolje je štetu riješiti preko osiguravajućih kuća. Važno je napomenuti kako vam osiguravajuća kuća ne može odrediti gdje da popravljate vozilo ako se odlučite da popravak ide preko osiguranja. Vaše je pravo da izaberete gdje ćete popravljati vozilo bez obzira i na to ako vam u osiguranju kažu da s radionicom koju vi izaberete nemaju potpisan ugovor. Tvrtka SLA Ante Perić nema potpisan ugovor s nijednim osiguranjem, međutim rade za sva osiguranja i sve leasing kuće. Tvrtka SLA Ante Perić obavlja sve autolimarske zahvate na vašem vozilu, zamjenu oštećenih dijelova karoserije vozila ili popravak oštećenih dijelova ako je to moguće. Kod većih karambola vozila popravak vrše na stolu za razvlačenje i centriranje karoserije.Nakon što poprave limariju na vašem vozilu, mogu ga i kvalitetno prelakirati.

Za sve ostale informacije i upite možete ih kontaktirati na telefon +385 31 814 747, mobitel +385 98 854 855 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Frankopanska 11, Đakovo.