Veliki izbor raznovrsnih jela u Đakovu ono je što krasi bistro Verona Đakovo. Spoj autentične slavonske kuhinje i ostalih kuhinja omogućuje odličnu ponudu pizza u maloj, normalnoj, jumbo i giga veličini, kao i raznolikih jela s roštilja, tjestenina, ribe, pohanih jela, salata, sendviča i deserata.

Uz veliki izbor raznovrsnih jela, bistro Verona Đakovo svojim gostima nudi mogućnost uživanja u moderno uređenom interijeru i terasi s pogledom na katedralu. Bistro Verona Đakovo nudi mogućnost organiziranja raznih svečanosti do 100 osoba, a svim posjetiteljima osiguran je i besplatan parking. Za sve koji vole jesti u udobnosti svog doma, bistro Verona Đakovo osigurava dostavu na kućnu adresu.

Profesionalno osoblje pripremit će vam ukusna jela u svako doba dana i večeri, a pohvaliti se mogu i posebnom Žakovom pizzom, koju je osobno osmislio i isprobao poznati gost Jacques Houdek. Posjetite bistro Verona Đakovo na adresi Splitska 21, a za sve ostale upite, informacije ili dostavu nazovite na broj telefona +385 31 812 313.