Pizzeria Slavonija Đakovo mjesto je gdje se radi vrhunska pizza za sve prigode. Epitet pizzerije s „najboljim pizzama u gradu“ stekla je zahvaljujući krušnoj peći u kojoj se na tradicionalan način pripremaju pizze, lepinjice, ali i ostala jela.

Uz krušnu peć, tu je i roštilj, s kojega pred goste u Pizzeriji Slavoniji Đakovo stižu vrhunska jela. Ako želite pojesti jelo na brzinu, izvodite posebnu osobu ili cijelu obitelj, slavite rođendan u krugu prijatelja, Pizzerija Slavonija Đakovo mjesto je koje Đakovčani, a i ljudi iz šire okolice smatraju najboljim izborom. Novouređeni ambijent i dalje odiše toplinom i tradicionalnošću, te je pogodan za sve vrste druženja, od kave s prijateljima do obiteljskih večera, gdje će se za sve vaše gurmanske želje pobrinuti ljubazno osoblje. Ako hranu više volite jesti u udobnosti svog doma, Pizzeria Slavonija Đakovo omogućila je dostavu na kućnu adresu.

Posjetite Pizzeriju Slavoniju Đakovo na adresi ulica Bana Josipa Jelačića 47, a za sve ostale upite, informacije ili dostavu nazovite na broj telefona +385 31 814 494.