Pranje perja, uz proizvodnju jastuka i pokrivača, glavna je aktivnost kojom se bavi perjara Protex Đakovo.

Uslužno pranje vašeg perja odvija se kroz posebne procese, počevši od temeljitog pranja u rinfuzi sa specijalnim šamponom, zatim slijedi sušenje pri temperaturi od 130°C radi uništavanja grinja i ostalih mikroorganizama, te snažno ventiliranje za uklanjanje preostale prašine. Iz čistog i suhog perja izdvaja se ono izlomljeno i smrvljeno koje više nije za upotrebu, nakon toga šije se novi keper ili inlet u željenim dimenzijama, dostupan u nekoliko boja.

Osim pranja perja, Perjara Protex Đakovo proizvodi vrhunske i kvalitetne jastuke i pokrivače od perja i paperja u raznim izvedbama za kvalitetan i zdrav san. Za kupce koji nisu iz Đakova omogućena je paketna dostava; pošaljite svoje perje, dogovorite sve telefonom i zaprimit ćete natrag na svoju kućnu adresu mirisne jastuke ili prekrivače. Ako niste u mogućnosti dovesti svoje perje, Perjara Protex rado će ga prikupiti, te vratiti na vašu adresu u novom ruhu na području cijele Slavonije i Baranje.

Perjara Protex Đakovo nalazi se na adresi Zagrebačka ulica 7, a za sve ostale upite i informacije nazovite na broj telefona +385 31 810 343.