Već nekoliko godina putem Internet web shopa mogu se kupiti zanimljive majice brenda By DJ majice s prvim zaštićenim logom grada, a od sada ćete ih moći kupiti i u trgovini budući da By DJ majice otvara svoju prvu trgovinu u Đakovu pod nazivom DJAKO.

Bogata povijest Đakova, počevši od katedrale, predivne ergele s veličanstvenim lipicancima, Đakovačkih vezova, bila je glavna motivacija prilikom nastajanja ovog lokalnog brenda, koji na jedan zanimljiv i kreativan način šalje sliku našeg grada u svijet.

Logo DJAKO_Foto_Moje Đakovo

Majice su njihov glavni proizvod, potpuno su lokalne, budući da se proizvode u još jednoj đakovačkoj tvrtki – Gerok. Na sebi nose prvi zaštićeni logo grada, a prodaju se po cijeni od 95 kuna.

Osim majica, u novootvorenoj trgovini DJAKO možete pronaći i brojne druge suvenire s logom Đakova, kao što su šilterice, olovke, šalice, ceker torbe i ostalo. Posebno ističu svoju ponudu opreme za mobitele, gdje možete pronaći razne maske, slušalice, torbice, memorijske kartice, punjače…

Prvih tjedan dana nakon otvaranja za sve kupce priredili su akciju u kojoj prilikom kupnje majice po cijeni od 95 kuna dobijete masku za mobitel u pola cijene.

Ako želite ponosno svijetu pokazati da ste iz ovoga kraja ili želite pokloniti nekome suvenir sa zaštićenim logom svoga kraja, posjetite novootvorenu trgovinu DJAKO na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 42A.