Sjemenke bundeve jedan su od proizvoda koje svojim kupcima nudi OPG Benjamin Knezičić, poljoprivredno gospodarstvo koje je osnovao mladi poljoprivrednik iz Gašinaca.

Jedna od kultura koje se uzgajaju na ovom obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu su i bundeve, od kojih ondje nastaju razni proizvodi, a jedan od njih su sjemenke.

Sjemenke bundeve koje nastaju na OPG-u Benjamin Knezičić su 100% prirodne, dolaze u različitim pakiranjima i kao takve savršene su za druženja, gledanje utakmica ili uživanje pred televizorom.

Bogate su hranjivim tvarima poput proteina, vlakana i esencijalnih masnih kiselina, te su stoga ne samo ukusan snack već i izvrstan izvor energije i zdravlja. Osim što su iznimno ukusne, sjemenke bundeve su i vrlo hranjive, pa će zadovoljiti vaš apetit na zdrav način.

Baš kao i ostali njihovi proizvodi, kao što su bučino ulje ili bučino brašno, sjemenke bundeve proizvedene su s pažnjom i ljubavlju, a rezultat je vrhunska kvaliteta koja će vas oduševiti.

Sjemenke bundeve iz OPG-a Benjamin Knezičić idealan su zdravi snack koji će obogatiti vaše trenutke opuštanja ili druženja s prijateljima. Uživajte u hrskavosti i bogatom okusu svakog zalogaja!

OPG Benjamin Knezičić možete pronaći u Gašincima na adresi Ulica Matije Gupca 26, a za sve upite, informacije ili narudžbu proizvoda možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 97 633 19 16 ili slanjem poruke na [email protected].