Ukrašavanje okućnica za svečanosti jedna je od usluga tvrtke Lumi Art Đakovo. Lumi Art Đakovo u svojoj ponudi ima više od 200 svečanih ukrasa koji se mogu kombinirati na razne načine, ovisno o želji naručitelja.

Ukrašavanje okućnica za svečanosti uključuje i prijevoz stolova, barskih stolova, klupa, stolica, paviljona i velikog asortimana ukrasa za okućnicu na području cijele Slavonije. Osim ukrašavanja okućnica za svečanosti, vaša hrana i piće mogu izgledati lijepo dekorirano budući da nude uslugu dekorativnog slaganja hrane i pića. U svom asortimanu imaju ulazni luk ili kutak za slikanje u kojemu možete napraviti lijepe uspomene s vama dragim ljudima. Kutak za slikanje se može namjestiti prema vašim željama i vrlo je popularan na vjenčanjima. Nude najam ulaznog luka ili kutka za slikanje u različitim dimenzijama. Navedena usluga najviše se traži za vjenčanja, ali i za druge svečane proslave.

Sjedište tvrtke Lumi Art je na adresi Ante Starčevića 181 Đakovo. Za sve ostale upite i informacije možete ih kontaktirati na broj telefona +38598201926.