Slani lješnjaci proizvod su dodane vrijednosti iza koje stoji tvrtka Lješnjak Habada, tvrtka koja domaćim lješnjacima daje novu dimenziju okusa.

Domaći slani lješnjaci zdrava su, hrskava i ukusna grickalica, bogata vitaminima E i B, te raznim mineralima. Lješnjaci su uzgojeni na poljima nedaleko od Đakova, a prerađeni su u novom i modernom proizvodnom pogonu tvrtke Lješnjak Habada uz sve potrebne certifikate i analize.

Osim slanih lješnjaka, Lješnjak Habada u svojoj ponudi ima i karamelizirani, tostirani i klasični lješnjak u jezgri. Svi njihovi proizvodi dolaze u prigodnoj retro ambalaži s motivima Đakovačke katedrale i slavonskim poljem, u neto količinama od 100, 250, 500 i 1000 grama. Također u ponudi imaju i prigodne poklon pakete, a odabir proizvoda i gramaže za poklon paket odabire kupac.

Lješnjak Habada dostavlja svoje proizvode na području cijele Hrvatske, a osim proizvoda u prigodnoj ambalaži moguća je dostava lješnjaka u velikim količinama kada nema potrebe za ambalažom.

Za sve dodatne informacije ili za kupnju domaćih lješnjaka nazovite +385 97 763 0141 ili pošaljite poruku na [email protected]. Također Lješnjak Habada možete posjetiti na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 158, Satnica Đakovačka.