Pokloni za rođendan znaju uzrokovati dugu, ali često i neuspješnu potragu. Ne tražite dalje od knjižare Novela u samom središtu Đakova! Osim školskog pribora i uredskih potrepština, knjižara Novela nudi i širok izbor raznih darovnih artikala za sve uzraste.

Za one koji vole modu i dodatke, tu su popularne Anekke torbe i novčanici u raznim dizajnima. Ako tražite nešto za najmlađe, izbor slikovnica, društvenih igara i mozgalica sigurno će vas oduševiti. Za one koji vole ugodne mirise, tu su visokokvalitetne mirisne svijeće WoodWick koje dolaze u raznim bojama i mirisima.

Sve to i još mnogo toga možete pronaći u knjižari Novela, uz ljubazno osoblje koje će vam pomoći u odabiru idealnog poklona za svaku prigodu. Ako tražite nešto posebno, ne ustručavajte se pitati – knjižara Novela ponosi se svojom raznolikom ponudom koja zadovoljava potrebe svih kupaca!

Knjižaru Novela možete pronaći u Đakovu na adresi Matije Gupca 7, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na brojeve telefona +385 91 5151 375 i +385 31 868 098 te slanjem e-mail poruke na [email protected].