Izrada roštilja u Đakovu jedna je od usluga tvrtke Karat Đakovo. Karat Đakovo je tvrtka koja ima dugogodišnje iskustvo u radu.

Izrada roštilja u Đakovu uključuje pečenjare, vanjske roštilje, vanjske kamine i grill. Svoje roštilje Karat Đakovo izrađuje od betona izrađenog od drobljenog granitnog zrna različitih vrsta (boja) s pjeskarenim površinama. Radne ploče mogu biti obložene granitnim pločicama ili mozaikom, vanjske bočne stijenke obložene bunjom ili venezainerom, a čelo ukrasnim profiliranim granitom. Moguće je naručiti izradu s detaljima i bojama po vlastitom izboru. Unutrašnjost ložišta izrađena je od glatkog šamota. Isporučiti se može s dodatnom opremom kao što je inox rešetka, ražanj s elektromotorom, ovjes za kotlić i drugi detalji. Karat Đakovo isporučuje svoje roštilje u cijeloj Hrvatskoj i zemljama Europe. U svojoj ponudi imaju već izrađene roštilje te mogu izraditi roštilj po želji naručitelja.

Za sve ostale informacije i upite možete ih kontaktirati na broj +385 31 854 444 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Kralja Tomislava 63, Piškorevci.