Pozivnice za vjenčanje u Đakovu jedan su od proizvoda tvrtke Grafoart Đakovo. Grafoart Đakovo ima dugogodišnje iskustvo u tiskarskim uslugama i sve za vjenčanje u Đakovu.

Tvrtka Grafoart Đakovo proizvodi pozivnice za vjenčanje u Đakovu i ostale prigode prema željama mladenaca i naručitelja. Raspon cijene ovise o vrsti pozivnice. U svojoj ponudi Grafoart Đakovo ima razne vrste materijala za pozivnice kao što je veliki izbor papira, kartona, drveta i slično. Pozivnice za vjenčanje su prvi kontakt s uzvanicima te prema njima uzvanici dobivaju prvi dojam kakvo će biti vjenčanje. Zbog toga Grafoart ima više od 200 uzoraka pozivnica za vjenčanje, međutim ako mladenci imaju neko kreativno rješenje za svoje pozivnice i žele da budu unikatne mogu zatražiti i takav dizajn. Svoje pozivnice Grafoart Đakovo dostavlja po čitavoj Hrvatskoj i po zemljama Europe. Po narudžbi mogu izraditi i zahvalnice za vjenčanje, revere, poklone za goste, okvir lijepih želja i slično. Individualan pristup, dizajnerska rješenja i kvalitetu izrade gosti će svakako prepoznati kao dobar znak.

Za sve ostale informacije i upite možete ih kontaktirati na mobitel: +385 98 932 1254 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Ivice Račana 49, Đakovo.