Izrada i montaža komarnika u Đakovu jedna je od djelatnosti tvrtke Energa Đakovo. Tvrtka Energa Đakovo u svom poslovanju usvaja i prati nove tehnologije što im omogućuje izradu komarnika prema najvišim europskim standardima.

Komarnici su učinkovita rješenja za zaštitu od insekata. Energa Đakovo izrađuje komarnike od kvalitetnih i dugotrajnih materijala koji se prikladno uklapaju u estetiku vašeg prozora jer je mreža neupadljiva. Izrađuju fiksne komarnike, rolo, klizne, i zaokretne komarnike.

Fiksni komarnik se izrađuje od visokokvalitetnog profila koji se na brz i jednostavan način postavlja u prozor te je otporan na sve vremenske uvjete. Rolo komarnik je također otporan na sve vremenske uvjete, a rubovi mrežice prolaze kroz vodilice koje su zaštićene posebnim četkicama, koje sprečavaju oštećenje i kidanje mrežice te je jednostavan za rukovanje. Rolo komarnik standardni je jedan od najčešće uporabljivanih zaštita od neželjenih insekata. Ugrađen na prozor omogućuje istovremeno i pristup vanjskom dijelu prozora. Klizni komarnici koriste se za veće staklene površine poput vrata na balkonima i terasama i kliznih staklenih stijena. Zaokretni komarnici su komarnici koji se također koriste za balkonska ili ulazna vrata zbog jednostavnosti korištenja prilikom prolaza kroz vrata.

Za sve ostale informacije i upite možete ih kontaktirati na broj +385 31 840 333, +385 91 1840 326 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Petra Preradovića 217 d, Đakovo.