Oglašavanje u Đakovu putem interneta je jedna od usluga poduzetničkog projekta Infoweb.

Sve registrirane tvrtke, obrti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, kućne radinosti, udruge, državne ustanove, fizičke osobe poput umjetnika i javnih osoba imat će mogućnost otvaranja korisničkog profila i postavljanja članaka na web stranici www.djakovoinfo.com.

Profil registriran na stranici sadrži naslovnu sliku, logotip, naziv, adresu, kontakt, radno vrijeme, opis djelatnosti, 20 fotografija, popis usluga i asortimana, lokaciju, informacije o registriranom nazivu korisnika profila kao i mnoge druge stvari kao prijevod profila na strani jezik i slično.

Osim izrade profila koji se smješta u rubrike i podrubrike odgovarajući njihovoj registriranoj djelatnosti omogućuje se pisanje i postavljanje članaka. Članci će biti pisani tako da određenu uslugu, proizvod ili informaciju općenito rangira na prvu stranicu tražilice Google pomoću ključne riječi. Tako će potencijalni kupac ili potraživač usluge pronaći traženu informaciju, a sama tvrtka ostvariti veću prodaju ili potraživanje usluge.
Kako bi se stvorila još bolja produktivnost napravljene su društvene mreže kao što su Facebook, Instagram, You Tube i sl. pomoću kojih članci i profili dopiru do kupaca ili potraživača usluga.

Oglašavanje u Đakovu putem Infoweba jedan je od najučinkovitijih načina oglašavanja jer sami smo svjesni kako je internet ušao u naš svakodnevni život i kako naša traganja započinju i završavaju na internetu. Najbolji omjer cijene i kvalitete oglašavanja je upravo internet oglašavanje, a kao dokaz tome je dostavljanje statistike nakon 12 mjeseci gdje možete vidjeti koliko je osoba kliknulo na kontakt broj, adresu i mnoge druge zanimljive statističke podatke.

Zatražite kod našeg agenta sastanak gdje ćete dobiti sve potrebne informacije. Sastanak je moguće ugovoriti putem maila: [email protected] ili pozivom na broj +385 91 918 7973.