Kulen je samo mali dio bogatog asortimana suhomesnatih proizvoda koje možete pronaći u trgovini Delicije Tokić koja se nalazi u Širokom Polju.

Kulen koji ćete pronaći u trgovini Delicije Tokić nastao je prema tradicionalnoj slavonskoj recepturi isključivo od mesa svinja iz vlastite proizvodnje, hranjenih hranom proizvedenom na vlastitim poljima. Ne sadrži pojačivače okusa, aditive niti umjetne konzervanse te je za njegovu proizvodnju birano najkvalitetnije meso zajedno s provjerenom domaćom paprikom.

Osim kulena kod njih ćete pronaći i razne ostale suhomesnate proizvode, a Delicije Tokić također nude i sir proizveden u vlastitoj sirani, koja se nalazi unutar obiteljske farme krava.

Sve svoje proizvode nude na suhomesnatim platama koje mogu biti savršen dodatak raznim svečanostima kao što su vjenčanja, rođendani, domjenci, pričesti, krštenja, krizme i drugo.

Osim savršeno složenih suhomesnatih plata, Delicije Tokić za svečanosti nude i konobare, uslugu dekoracije prostora te razne “finger food” zalogaje, kiflice i domaći burek koji sami rade.

Trgovina Delicije Tokić nalazi se u Širokom Polju na adresi Đakovačka 25, a za sve upite, informacije ili narudžbu suhomesnatih plata možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 91 941 67 66 ili slanjem poruke na [email protected]