Asortiman za Valentinovo u Đakovu možete pronaći u cvjećarnici Palma Đakovo. Cvjećarnicu Palma Đakovo odlikuje duga tradicija od 1991. godine, prepoznatljiv stil aranžiranja i praćenje najnovijih trendova.

Asortiman za Valentinovo u Đakovu osim standardnih ruža u raznim bojama, uključuje i razne vrste buketa, ali i trenutno najpopularniji aranžman Flower box odnosno cvjetne kutije. Flower box je jedinstven i prepoznatljiv cvjetni brand kojim ćete zasigurno razveseliti dragu vam osobu povodom Valentinova. Jednostavan i elegantan dizajn flower boxa omogućuje vam da svaka cvjetna kombinacija izgleda profinjeno i moderno. Cvijeće u flower boxu se nalazi u cvjećarskoj spužvi unutar kutije koja zadržava vlagu te nije potrebna promjena vode i podrezivanje cvijeća, već povremeno dodavanje male količine vode kako bi cvjećarska spužva ostala vlažna. Kutije dolaze u različitim veličinama, odnosno visinama, mogu biti okrugle, kvadratne i pravokutne, a cvijeće se stavlja prema želji naručitelja. Moguće je uz cvijeće postavljati slatke zalogaje kao što su čokoladice, bomboni, simpatične stvari kao što su male plišane igračkice i butelju vina, a za one odvažne može se postaviti i zaručnički prsten. Cvjećarnica Palma Đakovo svake godine upotpunjuje svoj asortiman novim kreativnim aranžmanima.

Za sve ostale informacije možete kontaktirati na broj +385 31 813 033, mobitel +385 98 897 330 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Bana Josipa Jelačića 33 Đakovo.