Otkup vozila u Đakovu jedna je od usluga PZ Branitelj eko recikliranje. Riješite se starih vozila kako bi zaštitili okoliš, očistili svoj prostor i ujedno zaradili novac jer za svako vozilo dobivate određenu novčanu naknadu.

Otkup vozila u Đakovu dijeli se na otkup starih vozila u voznom stanju, vozila koja nisu u voznom stanju i otkup dijelova od vozila. Cjelovito otpadno vozilo, odnosno vozilo koje je u voznom stanju, jest otpadno vozilo koje obavezno ima motor (glavu motora, blok motora i karter) i karoseriju (školjku, poklopac motora, poklopac prtljažnika i sva vrata). Necjelovito otpadno vozilo, odnosno vozilo koje nije u voznom stanju, nema sve dijelove cjelovitog otpadnog vozila.Vozila klijenti mogu dostaviti sami, a ako nisu u mogućnosti PZ Branitelj eko recikliranje nudi organizaciju dovoza vozila. PZ Branitelj eko recikliranje ovom uslugom potiče na štednju resursa, čuvanje prirode i na brigu o zdravlju. Prilikom provođenja ove usluge PZ Branitelj eko recikliranje pridržava se Pravilnika o gospodarenju otpadnim vozilima kojim su propisane naknade posjednicima otpadnih vozila.

Za sve ostale informacije i upite možete ih kontaktirati na broj telefona +385 31 814 502fax: +385 31814502, broj mobitela +385992287179 ili na E-mail adresu: [email protected].