ClearCorrect aligneri, najjednostavnije i najelegantnije rješenje za ispravljanje zuba, od sada su dostupni u Ordinaciji dentalne medicine Božena Lakić Bobetić.

Ako želite izravnati zube, ClearCorrect aligneri mogli bi biti pravo rješenje za vas. ClearCorrect aligneri udobni su za nošenje, mogu se izvaditi, gotovo su nevidljivi i, ono što je najbolje, ne utječu negativno na vaš svakodnevni život. Jedite što želite, četkajte zube i čistite ih zubnim koncem kao i inače i izravnajte zube bez da itko primijeti da nosite alignere – toliko je jednostavno.

Aligneri ClearCorrect izrađeni su od višeslojne plastike medicinske kvalitete koja se osmišljavala i izrađivala kroz dugi niz godina istraživanja i ispitivanja. Rezultat je nevjerojatno proziran i otporan aligner s pomoću kojeg se zubi učinkovito pomiču. Stoga je otmjenost riječ koja ga najbolje opisuje.

Ovi su aligneri udobniji od aparatića, a zahvaljujući njihovoj posebnoj obrubnoj liniji i materijalu, također su učinkovitiji i udobniji od mnogih drugih alignera na tržištu.

Edukaciju o ovim alignerima završila je i dr.med.dent. Božena Lakić Bobetić te su oni od sada dostupni i u njezinoj ordinaciji.

Ordinaciju dentalne medicine Božena Lakić Bobetić možete pronaći u Đakovu na adresi Bana Josipa Jelačića 26 A, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na brojeve telefona +385 31 810 672 i +385 91 582 1597 te slanjem poruke na [email protected].