Usluge knjigovodstva u Đakovu glavna su djelatnost tvrtke Beljan knjigovodstvo Đakovo. Beljan knjigovodstvo Đakovo ima dugogodišnje poslovno iskustvo u knjigovodstvenim uslugama.

Svoje usluge nude tvrtkama kao što su d.o.o. i j.d.o.o., obrtima, opg-ovima i udrugama. Cijenu knjigovodstvenih usluga određuju prema dogovoru s klijentom. Tvrtka Beljan knjigovodstvo Đakovo prilagođuje svoje knjigovodstvene usluge potrebama klijenta. Primjerice ako tek otvarate tvrtku i ne snalazite se u propisima i zakonima, zatražite pomoć Beljan knjigovodstva. Čak i ako ste uhodani poduzetnik, a želite poslovati s boljim rezultatima, usluge Beljan knjigovodstva pravo su rješenje za vas. Zadatak Beljan knjigovodstva je da proknjiži svu vašu poslovnu dokumentaciju te da se to napravi tako da knjiženje bude u skladu sa zakonskim propisima. Knjiženja su temeljena na vjerodostojnim ispravama. Beljan knjigovodstvo Đakovo kroz dugi niz godina poslovanja steklo je povjerenje mnogih brendiranih tvrtki za koje rade već duže vremena.

Za sve ostale informacije i upite možete ih kontaktirati na broj +385 31 813 144 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Stjepana Radića 9, Đakovo.