Polaganje za motocikl, odnosno polaganje za A i A1 kategoriju jedna je od usluga Autoškole Ivan iz Đakova.

Autoškola Ivan Đakovo jedna je od poznatijih i najstarijih autoškola, zahvaljujući neprekidnom poslovanju koje traje više od tri desetljeća. Autoškola Ivan Đakovo također je poznata po tome što posjeduje jedan od najvećih cestovnih poligona u Hrvatskoj, koji polaznicima pruža mnogo mogućnosti za usavršavanje.

A1 kategoriji pripadaju motocikli sa ili bez bočne prikolice, radnog obujma motora do 125 cm3 i snage motora od najviše 11 kW te odnosom snage i mase koji ne prelazi 0,1 kW/kg te motorna vozila na tri kotača čija snaga nije veća od 15 kW. Minimalna starosna dob za polaganje A1 kategorije je 16 godina.

A kategoriji pripadaju motocikli sa ili bez bočne prikolice te motorna vozila na tri kotača čija je snaga veća od 15kw. Minimalna starosna dob za polaganje A kategorije je 24 godine, odnosno 20 godina ukoliko vozač ima vozačku dozvolu za upravljanje vozilom A2 kategorije najmanje dvije godine. Minimalna starosna dob za polaganje A kategorije za vozilo na tri kotača je 21 godinu.

Predavanja se odvijaju u moderno opremljenoj učionici na adresi Bana Josipa Jelačića 34, Đakovo, dok se cestovni poligon nalazi na adresi Andrije Hebranga 72. Za sve dodatne informacije ili upise za stjecanje dozvole A i A1 kategorije, nazovite 099 202 4004 ili pošaljite poruku na Facebook stranicu “Autoškola IVAN Đakovo” ili email poruku na [email protected].