U Autoškoli Ivan Đakovo su počeli upisi za polaganje C kategorije u Đakovu.

Autoškola Ivan Đakovo svojim budućim kandidatima osigurava liječnički pregled bez čekanja, stručna predavanja u moderno opremljenoj učionici koja se nalazi u samom središtu grada, kao i online vježbe testova prometnih propisa. U C kategoriju ulaze motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 3.500 kg.

Autoškola Ivan Đakovo nudi i mogućnost polaganja za KOD 95. To je oznaka koja se upisuje u vozačku dozvolu na stražnjoj strani te se obnavlja svakih 5 godina periodičkom izobrazbom vozača. Obvezna je za sve vozače C1, C1E, C, CE, D1, D1 E, D ili DE kategorije, odnosno za sve one koji imaju položene kategorija za kamion ili autobus. Također vozači navedenih kategorija koji su državljani neke od članica EU ili vozači trećih država zaposleni u tvrtkama s poslovima u nekoj od članica EU i obavljaju cestovni prijevoz javnim cestama u Republici Hrvatskoj, moraju u vozačkoj dozvoli imati upisan KOD 95.

Za sve upite i informacije možete ih kontaktirati na broj telefona +385 31 811 137 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 34, Đakovo.