Tečaj prvog plesa za mladence već dugi niz godina organizira plesni klub Bolero.

Ova tradicionalna plesna koreografija simbolizira zajedništvo, ljubav i novi početak u bračnom životu. U plesnom klubu Bolero, mladenci mogu uživati u personaliziranim tečajevima koji im pomažu da s lakoćom savladaju plesne korake i steknu sigurnost za njihov poseban dan.

Iskusni instruktori rade s mladencima kako bi odabrali plesni stil koji najbolje odgovara njihovoj osobnosti i tematici vjenčanja. Bilo da se odluče za romantični valcer ili strastvenu salsu, vodit će ih kroz svaki korak, pomažući im da kreiraju jedinstvenu koreografiju koja će oduševiti sve uzvanike.

Tečajevi za prvi ples prilagođeni su svim razinama, od potpune početnike do onih s prethodnim plesnim iskustvom. Mladenci će tijekom lekcija naučiti kako se osjećati opušteno i samouvjereno dok plešu, uz savjete instruktora za postizanje prirodnog kretanja i izražavanje emocija kroz ples.

S individualnim pristupom i fleksibilnim rasporedom, Bolero je savršen izbor za mladence koji žele da njihov prvi ples bude savršeno usklađen s njihovom ljubavnom pričom.

Osim prvog plesa, Bolero nudi širok raspon plesnih stilova. Ljubitelji latino ritmova mogu uživati u Salsi, Bachati, Merengueu i Mambu, dok urbani plesovi poput Hip Hopa i Street Showa donose dinamičnu i energičnu atmosferu. Za one sklone društvenim plesovima, na raspolaganju su Disco Fox, Argentinski tango i Rumba.

Za djecu i mlade, Bolero organizira zabavne tečajeve s mogućnošću nastupa, dok individualni sati nude prilagođene programe. Klub također organizira plesne seminare i radionice s gostujućim instruktorima. U Plesnom klubu Bolero svatko može pronaći savršen plesni program prilagođen svojim interesima i željama.

Za sve informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 99 3 779 799 ili slanjem poruke na [email protected].