Corpus, privatna praksa fizikalne terapije smještena nedaleko od đakovačkog Malog parka, nudi širok spektar vrhunskih terapijskih usluga u moderno uređenom prostoru. Voditeljica prakse, Marija Nerovčić, zajedno sa svojim stručnim timom, osigurava personaliziranu brigu za svakog pacijenta koristeći najnoviju tehnologiju i suvremene uređaje.

Corpus je specijaliziran za fizikalnu terapiju koja je prilagođena individualnim potrebama, uključujući medicinsku masažu, ručnu limfnu drenažu, terapiju laserom visokog intenziteta, Emmett i Tecar terapiju, terapiju udarnim valom te individualne rehabilitacijske programe.

Svaka terapija u Corpusu pažljivo je odabrana s ciljem smanjenja boli, poboljšanja pokretljivosti i ubrzanja procesa oporavka. Posvećenost najnovijim metodama u fizioterapiji osigurava visok standard kvalitete i dugoročne rezultate.

Ono što posebno izdvaja Corpus je brza dostupnost termina, čime pacijenti izbjegavaju dugotrajna čekanja i mogu se usmjeriti na što brži oporavak u ugodnom i podržavajućem okruženju.

Corpus možete pronaći u Đakovu na adresi Josipa Kozarca 4, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 91 607 807 6 ili slanjem poruke na [email protected].