Elektrooprema renomiranih proizvođača dostupna je u đakovačkoj trgovini Elektro Niko. Ova trgovina nudi širok spektar proizvoda za sve potrebe električnih instalacija, bilo da ste profesionalni električar ili jednostavno želite obaviti popravke i nadogradnje u svom domu.

Bez obzira na to trebate li žice, kabele, prekidače, utičnice, antenske sustave, sustave za video nadzor ili bilo koju drugu elektroopremu, Elektro Niko ima sve što vam je potrebno. Njihova raznolika ponuda omogućuje vam da pronađete proizvode koji savršeno odgovaraju vašim specifičnim zahtjevima.

Kada je riječ o rasvjeti, Elektro Niko također nudi bogat izbor rasvjetnih tijela. Bilo da tražite modernu vanjsku ili unutarnju rasvjetu, u njihovoj ponudi ćete pronaći sve potrebne artikle. Izbor lustera, plafonjera, reflektora i svjetiljki je raznovrstan, a proizvodi će zadovoljiti različite stilove i ukuse, pomažući vam da osvježite izgled svog doma ili stvorite posebnu atmosferu u prostoru.

Elektro Niko uvijek prati najnovije trendove u svijetu elektroopreme, što znači da ćete kod njih uvijek pronaći najsuvremenije i najkvalitetnije proizvode dostupne na tržištu. Bilo da tražite inovativne novitete ili tradicionalne proizvode, Elektro Niko će imati ono što vam treba.

Trgovinu Elektro Niko možete posjetiti u Đakovu na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 74, a za sve ostale upite i informacije možete ih kontaktirati na broj telefona +385 95 356 2623 ili slanjem poruke na [email protected].