Nosači za klima uređaje mali su dio asortimana trgovine Elektro Niko, trgovine koja se bavi prodajom raznolikog elektromaterijala i opreme za električare.

U današnje vrijeme ljetni mjeseci nezamislivi su bez klima uređaja. Postavljanje klima uređaja zahtijeva kvalitetan nosač, a trgovina Elektro Niko u Đakovu nudi upravo to. Njihova ponuda uključuje nosače za klime različitih vrsta i dimenzija, koji su izrađeni od čvrstih materijala za dugotrajnost i pouzdanost.

U Elektro Niko možete pronaći nosače za zidnu i vanjsku montažu, svi pažljivo odabrani da zadovolje visoke standarde kvalitete. Stručni tim trgovine pomoći će vam u odabiru idealnog nosača za vaš klima uređaj, uz konkurentne cijene i vrhunsku uslugu.

Osim nosača za klima uređaje, u trgovini Elektro Niko pronaći ćete raznolik elektromaterijal, uključujući žice, kabele, prekidače, utičnice, antenske sustave, sustave za video nadzor te moderna vanjska i unutarnja rasvjetna tijela poput lustera i svjetiljki.

Trgovinu Elektro Niko možete posjetiti u Đakovu na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 74, a za sve ostale upite i informacije možete ih kontaktirati na broj telefona +385 95 356 2623 ili slanjem poruke na [email protected].