Prodaja cvijeća u Đakovu – prva asocijacija na ovaj naslov svakako je Vrtni centar Tony Đakovo koji posluje više od dva desetljeća.

Vrtni centar Tony Đakovo, zahvaljujući svojoj proizvodnju cvijeća i ukrasnog bilja na 5000 kvadrata plastenika u kontroliranim uvjetima i pod budnim okom iskusnih zaposlenika, u ponudi tijekom cijele godine ima više od 1000 vrsta cvijeća i ukrasnog bilja.

Prodaja cvijeća tijekom godine obuhvaća trajnice i sezonsko cvijeće, kao i ukrasno bilje. Vrtni centar Tony Đakovo svoju ponudu cvijeća i ukrasnog bilja tijekom cijele godine izlaže u prodajnom prostoru na otvorenom, a također svojim kupcima omogućuju razgledanje cvijeća i ukrasnog bilja u svome „bio vrtu“ kroz vijugave puteve okružene zelenilom.

Vrtni centar Tony Đakovo tako u ponudi ima cvijeće kao što su maćuhice, karanfili, ruže, gladiole, ljiljani, srdašca, dalije, krizanteme, zvončiće, skimije, kalanhoe, gerbere i dr.

Posjetite Vrtni centar Tony Đakovo na adresi Nikole Tesle 117 Đakovo, ili za sve informacije, upite ili narudžbu cvijeća nazovite broj 031 821 402. Također, pratite web i Facebook stranicu Vrtni centar Tony kako bi saznali sve potrebne informacije.