Obrazovanje dostupno svima pronaći ćete u učilištu Mentor Đakovo. Osnovano je 2004., a jedan od sedam gradova u kojemu ima svoju podružnicu je i Đakovo.

Učilište Mentor Đakovo osnovano je s tek nekoliko programa, a 14 godina kasnije pozicionirani su u sam vrh i bitan su faktor u sektoru obrazovanja s gotovo 50 programa srednjoškolskog obrazovanja i preko 30 programa osposobljavanja i usavršavanja. Proteklih godina školovali su na tisuće ljudi, a opseg poslova u kojima školuju ljude te broj ljudi koji se javljaju u Učilište Mentor Đakovo raste iz dana u dan.

Danas s ponosom ističu kako su jedna od rijetkih ustanova u RH koja posjeduje rješenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za provedbu programa prekvalifikacije za stjecanje zvanja farmaceutski tehničar.

Jedina su privatna ustanova s potpuno opremljenim profesionalnim tehnološko-analitičkim laboratorijem za izvođenje laboratorijskih vježbi predviđenih nastavnim planom i programom. Pronaći ih možete na adresi Pavićeva ulica 92, a za sve ostale upite i informacije nazovite na broj telefona +385 31 822 438.