Sadnice voća u Đakovu dio su ponude tvrtke Tony vrtni centar Đakovo. Tony vrtni centar Đakovo ima dugogodišnje iskustvo u prodaji sadnica. Njihove sadnice pod stalnim su nadzorom stručnih zaposlenika što vam pruža sigurnost pri primanju voćke u vrtu ili okućnici.

U svojoj ponudi Tony vrtni centar Đakovo ima sadnice raznog voća kao što su različite sorte jabuka, krušaka, šljiva, marelica, trešanja, višanja, mandarina, itd. Osim voća koja rastu na drvetu u ponudi imaju sadnice grmolikog voća kao što su borovnice, ribizle, brusnice, grožđe, aronija, kupine, maline, jagode, itd. Sadnice voća u Đakovu uključuju i sadnice orašastih plodova poput badema, oraha, lješnjaka, kikirikija i slično. Tony vrtni centar Đakovo ima najveći izbor sadnica u Đakovu.

Kvalitetne sadnice voća u Đakovu mogu se kupiti radnim danom od 7.00 do 20.00 te subotom od 7.00 do 14.00. Osoblje tvrtke Tony vrtni centar Đakovo odgovorit će na sve upite zainteresiranih kupaca vezane za sadnju ili uzgoj voćnih sorti. Tvrtku Tony vrtni centar Đakovo možete pronaći na adresi Nikole Tesle 117, Đakovo. Za sve ostale upite i informacije možete ih kontaktirati na broj telefona +38531821402.