Prodaja robotske kosilice u Đakovu usluga je tvrtke Plameco Đakovo. Tvrtka Plameco Đakovo ovlaštena je za prodaju i servis robotske kosilice Husqvarna.

Kosilica Husqvarna Automower nije samo obična kosilica, to je robotički koncept koji će vam u isto vrijeme omogućiti savršeni travnjak i puno slobodnog vremena. Sastoji se od tri dijela: kosilica, postaja za punjenje, i granična žica. Radi unutar granica elektroničke ograde koja stvara signal kojeg šalje postaja za punjenje kroz graničnu žicu. U trenutku kada se Automower približi žici detektira signal, stane i nastavi u drugom smjeru. Kosilica Husqvarna Automower radi potpuno automatski. Instaliranje ove kosilice zahtjeva vremena, međutim radi se o jednokratnom poslu koji će vam omogućiti održavanje travnjaka bez truda puno narednih godina.

Možete ju instalirati sami, a možemo to učiniti i mi umjesto vas. Kosilica može svladati i vrlo teške terene.nagibe, rupe i privremene prepreke poput voća. Postoji aplikacija na pametnim telefonima koja se naziva Automower connect. Pomoću nje možete nadzirati rad vaše kosilice. Husqvarna Automower zaštićena je od krađe na nekoliko načina: Pin kod je potreban kod bilo kakve radnje, beskorisna je kada se ukrade jer se ne može upariti s drugim postajama za punjenje, a kada se prijavi krađa objavljuje se na crnoj listi kod svih servisera.

Prodaja robotske kosilice u Đakovu ima široku ponudu robotskih kosilica koje su pogodne i za mala i za velika dvorišta. Plameco Đakovo nalazi se na adresi Nikole Tesle 111 Đakovo. Za sve ostale informacije možete nazvati +385 31813709.