Prodaja motornih pila u Đakovu jedna je od djelatnosti tvrtke Plameco Đakovo. Plameco Đakovo u svojoj ponudi ima najveći izbor motornih pila u Đakovu.

Plameco Đakovo svakog mjeseca ima akcije na određene proizvode te svakoga mjeseca obogaćuju svoj asortiman novim proizvodima. U ponudi nude motorne pile kako za hobi tako i za profesionalne potrebe. Jednostavne, svestrane motorne pile za kućevlasnike mogu odrađivati laganije poslove kao što je priprema drva za ogrjev te jednostavna i nezahtjevna obaranja te orezivanja. Njihove motorne pile za profesionalnu upotrebu imaju jači motor što osigurava više snage kada je trebate. Osim što prodaju motorne pile, također nude i njihov servis te u svojoj ponudi imaju sve potrebno za motorne pile kao što su lanci, ulje i slično. Imaju veliki raspon cijena za motorne pile, a kao tvrtka s dugogodišnjim iskustvom preporučuju marku Husqvarna. Husqvarna motorne pile uključuju i modele za obaranje, obrezivanje i rezanje drva te ćete se moći osloniti na nju u svim šumarskim izazovima s kojima te suočeni. Sve Husqvarna motorne pile opremljene su jedinstvenim X-Torq motorom zbog čega troše manje goriva i smanjuju razine emisija ispušnih plinova u skladu s najstrožim svjetskim propisima o emisijama.

Za sve ostale informacije i upite možete ih kontaktirati na broj +385 31 813 709 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Nikole Tesle 111, Đakovo.