Ugradnja podne izolacije u Đakovu jedna je od usluga tvrtke Oršola glazure. Podna izolacija može biti zvučna, hidroizolacija i toplinska.

Tvrtka Oršola glazure postavlja zvučnu, hidro i toplinsku izolaciju u vaše domove i poslovne prostore. U svom radu imaju dugogodišnje iskustvo te rade na području cijele Hrvatske. Zvučna podna izolacija postavlja se preko nosive podloge na koju se montira izolacija buke od koraka u obliku biljnih ili mineralnih vlakana ili u obliku plastičnih materijala te se pokrivaju polietilenskom folijom. Toplinska podna izolacija dobra je jer značajno smanjuje vrijeme zagrijavanja i troškove grijanja jer se pomoću nje toplina zadržava u kući, ili ako je vani vruće onda se pomoću toplinske izolacije održava hladnija temperatura unutar kuće. Hidroizolacija je najbolji način da se podovi i konstrukcija objekta zaštite od utjecaja vode i vlage kao i velikih oštećenja koja mogu nastati uslijed djelovanja navedenih elemenata. Postupak rada zvučne, hidro ili toplinske podne izolacije uključuje stavljanje stiropora na beton, zatim se stavlja kamena vuna, cijevi za podno grijanje i kada se to postavi stavlja se glazura. Tvrtka Oršola glazure strojno postavlja glazuru kako bi se pod u potpunosti izravnao. Izolacijski materijal kojeg ugrađujemo u podove ispod različitih vrsta estriha i obloga vidimo samo u fazi ugradnje, a njihov učinak osjećamo tijekom cijelog životnog vijeka objekta.

Za sve ostale informacije i upite možete ih kontaktirati na broj telefona: +385 816 084, mobitel +385 91 8822943 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Josipa Runjanina 16, Đakovo.