Night club Shine Đakovo 29. studenog slavi svoj deseti rođendan. Svojim gostima Night club Shine Đakovo za svoj deseti rođendan priprema rođendanski party uz Jovana Perišića.

Početkom novog desetljeća kolektiv cluba Shine želi pokazati kako je i dalje mjesto najboljeg provoda u gradu i slovi kao jedan od popularnih noćnih klubova istočno od Zagreba. Rođendanska zabava bit će nešto posebno, a kako bi prošla što bolje, u goste su pozvali Jovana Perišića. U pauzama će vas zabavljati Brass band, trubački band, a osim poznatih pjevača i bandova, organiziraju i Jägermeister party.

Također za svoj deseti rođendan Night club Shine Đakovo priprema i nekoliko nagrada za vas koje će podijeliti simpatične hostese. Gosti mogu uživati u cateringu i velikoj ponudi pića, a kako bi imali bolji komfor, Night club Shine omogućio je rezervaciju stolova . Ulaznica ima dovoljno te se mogu kupiti na dan koncerta od 16.00 do 05.00 sati po cijeni od 30 kuna.

Night Club Shine Đakovo nalazi se na adresi Bana Josipa Jelačića 53, a za sve ostale upite i rezervacije stolova možete se javiti u inbox njihove Facebook stranice.