Frizerski salon Blondie Đakovo može se podičiti time kako je salon s dugogodišnjim iskustvom, budući da su u poslu već više od 20 godina.

Kreativnost i prilagođavanje novim trendovima doprinijeli su prepoznatljivosti ovog šarmantnog frizerskog salona. Salon Blondie Đakovo poznat je po svečanim frizurama, a rado će ispuniti svaku vašu želju po pitanju frizure. Muško ili žensko šišanje, bojanje, pramenovi, pranje kose, masaža vlasišta samo su neke od usluga, a posebni naglasak zaslužuje njega kose botoksom. Frizerski salon nalazi se u užem centru grada, u neposrednoj blizini đakovačke katedrale, na samo nekoliko koraka od novog trga, kao i u blizini tržnice.

Osiguran je besplatan parking, a u ugodnom klimatiziranom ambijentu dočekat će vas i besplatna kava te igre i priče za djecu. Iskustvo i kreativnost ljubaznog osoblja te ugodna atmosfera recept su za savršeni spoj opuštanja i nove frizure.

Posjetite frizerski salon Blondie Đakovo na adresi Pavićeva 12, a za sve ostale upite i informacije nazovite na broj telefona +385 97 776 2700.