Individualni trening u Đakovu jedna je od usluga tvrtke Fitness I love gym Đakovo. Fitness I love gym je fitness centar za osobe koje žele napredovati, a ne vole gužvu i čekanje u redu da se oslobodi sprava.

Fitness I love gym namijenjen je za manje grupe do maksimalno šest osoba i za pojedince koji uz stručnog trenera žele vježbati i postići svoju željenu kilažu i izgled figure. Kroz vježbanje uz individualni trening postižu se najbolji mogući rezultati. Profesionalni trener u I love gym Đakovo pomoći će vam uz svoje stručne savjete, te će također osmisliti plan za cijelu godinu i dati vam savjete o ishrani i stilu života. Osim toga bilježit će i vaš napredak u treniranju, motivirati vas i ispravljati greške te ukazivati na dobre i loše strane vježbanja. Sve to rezultirat će boljom učinkovitošću u ostvarivanju ciljeva. Ako imate problem s kilažom ili želite trenirati da dođete u bolje kondicijsko stanje, ovakav način rada idealan je za vas. Treniranje u Fitnessu I love gym polučit će dobre i pozitivne efekte za vaše tijelo i organizam, te će vam pomoći u ostvarenju vaših želja. Za vrijeme toplijih dana omogućeni su treninzi vani. Fitness I love gym ima besplatan parking.

Za sve ostale informacije i upite možete ih kontaktirati na mobitel +385 98 345 342, ili ih možete osobno posjetiti na adresi Joze Ivakića 18, Đakovo.