Servis informatičke opreme u Đakovu jedna je od usluga tvrtke Favori informatika Đakovo. Favori informatika Đakovo osnovana je davne 1997. godine te osim prodaje nudi i servis informatičke opreme.

Ispravna informatička oprema bitan je dio uspješnog poslovanja te su zbog toga prekidi u radu nepoželjni i skupi. Rizici i posljedice uzrokovane mogućim kvarom mogu se ublažiti ili smanjiti kombinacijom održavanja i servisiranja računalne opreme od strane Favori informatike Đakovo. Servis informatičke opreme u Đakovu uključuje popravak računalne opreme, dijagnostiku računalne opreme, redoviti servis računalne opreme, uklanjanje virusa, spašavanje podataka, nadogradnju opreme i slično. Favori informatika Đakovo nudi svoju uslugu servisiranja informatičke opreme na području cijele Đakovštine te tu uslugu nude i državnim ustanovama kao što su osnovne i srednje škole. Također imaju sve potrebne dijelove za računalo i svu informatičku opremu.

Za sve ostale informacije i upite možete ih kontaktirati na broj +385 31 812 811 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Bana Jelačića 78, Đakovo.