Pristupanje vatrogasnom društvu moguće je u DVD Đakovo. Dobrovoljno vatrogasno društvo Đakovo osnovano je 1872. godine i jedno je od najstarijih društava u Hrvatskoj.

DVD Đakovo kroz cijelu godinu prima nove članove, a vatrogascem mogu postati sve punoljetne, ali i maloljetne osobe. Dokumenti potrebni za pristupanje DVD-u Đakovo su osobna iskaznica kod punoljetnih osoba, a maloljetne osobe moraju pristupiti uz pratnju roditelja. Vatrogasci u DVD Đakovo podijeljeni su po dobnim skupinama te kao takvi i djeluju. Pristupanje DVD-u je besplatno, a djelovanje u dobrovoljnom vatrogasnom društvu ne iziskuje troškove. Zašto pristupiti DVD-u Đakovo? Prvi razlog je druženje, zatim upoznavanje novih ljudi , zabava, a i učlanjenjem postajete osobe koje čine nešto za društvenu dobrobit. DVD Đakovo često organizira vježbe, kao i odlazak na mnogobrojna natjecanja u cijeloj Hrvatskoj. Kroz određeno razdoblje, kada se steknu potrebni uvjeti, osobe mogu napredovati kroz vatrogasna zvanja. Osim pristupanja DVD-u Đakovo, možete postati i članovi puhačkog orkestra DVD Đakovo.

Za sve ostale informacije možete ih pronaći na adresi Splitska 21, Đakovo, ili ih možete kontaktirati na broj +385 31 813 261 ili mobitel +385 91 260 8034.