Diskont pića Lipa Đakovo nudi sve što ugostitelju treba. Osnovan je davne 1992. godine u Đakovu te već više od 25 godina brine o potrebama ugostitelja iz Đakova i okolice i jedini je diskont pića u vlasništvu Đakovčana.

Ako se bavite ugostiteljstvom ili organizirate proslavu, diskont pića Lipa Đakovo pravo je mjesto gdje možete nabaviti sve potrebno. Njihov je asortiman velik, a velike su i šanse da ćete kod njih naletjeti na neku akciju ili na nešto čemu je cijena trajno snižena. Kako bi sve bilo još i bolje, omogućili su besplatnu dostavu za Đakovo i okolicu.

Iako u diskontu pića Lipa Đakovo glavni fokus stavljaju na ugostiteljske objekte, rade i dostavu pića za svatove, maturalne večeri, privatne domjenke i zabave. Višegodišnje iskustvo u radu, bogatstvo asortimana, česte akcije i proizvodi koji su trajno sniženi rezultirali su velikim brojem zadovoljnih kupaca i klijenata.

Za sve ostale upite i informacije posjetite diskont pića Lipa Đakovo na adresi ulica Nikole Tesle 61 ili nazovite na broj telefona +385 31 812 739.