Točeno domaće pivo dio je ponude pivovare Black Hat Đakovo. Osim što nude prodaju piva u staklenoj ambalaži od 0,5 l i 0.3 l, nude i pivo u metalnim bačvama od 25 l i 30 l uz besplatnu posudbu točionika.

Točeno domaće pivo dolazi u dvije vrste piva: svijetlo Blond Ale i tamno Black Ipa pivo. Blond Ale je svijetlo Ale pivo blage voćne arome sa 5,5% alkohola. Napravljeno je od vode, kvasca, dvije vrste ječmenog slada i dvije vrste hmelja. Približeno je masi što znači da nije prezahmeljeno i gorko. Black Ipa spada u specijalna piva i to je tamno Ale pivo izrazito naglašene citrusne arome sa 7,9% alkohola. Napravljeno je od vode, kvasca, tri vrste ječmenog slada i tri vrste hmelja.Točeno domaće pivo namijenjeno je za sve vrste svečanosti kao što su rođendani, vjenčanja, krštenja, momačke i djevojačke zabave, zaruke i slično. Točeno domaće pivo namijenjeno je i za ugostiteljske objekte. Proizvodi se bez dodavanja konzervansa, aditiva i umjetnih bojila.

Black Hat Đakovo nalazi se na adresi Marka Marulića 56, Đakovo, a za sve ostale informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj +385 98 490 698.