Black Hat Đakovo proizvodi domaće đakovačko pivo, a utemeljeno je 2016. godine na 500-tu obljetnicu Uredbe o čistoći piva koja se temelji na bavarskom zakonu donesenom još 1516. Domaće đakovačko pivo proizvodi dvije vrste piva, a to su Blond Ale i Black Ipa pivo.

Blond Ale je svijetlo Ale pivo blage voćne arome sa 5,5% alkohola. Napravljeno je od vode, kvasca, dvije vrste ječmenog slada i dvije vrste hmelja. Black Ipa koje spada u specijalna piva je tamno Ale pivo izrazito naglašene citrusne arome sa 7,9% alkohola. Napravljeno je od vode, kvasca, tri vrste ječmenog slada i tri vrste hmelja. Oba piva proizvode se bez dodavanja konzervansa, aditiva i umjetnih bojila. Svi koraci u proizvodnji piva odrađeni su ručno u mikropivovari Black Hat Đakovo. Nude prodaju piva u staklenim bocama od 0,5 l i 0,3 l, kao i pivo u metalnim bačvama od 25 l i 30 l uz mogućnost posudbe točionika. Black Hat Đakovo u svojoj ponudi nudi poklon pakete za sve vrste prigoda.

Za sve dodatne informacije možete ih posjetiti na adresi Marka Marulića 56, Đakovo ili kontaktirati pozivom na broj +385 98 490 698.