Bike servis Enduro Perko Đakovo specijalizirana je tvrtka za servis svih vrsta bicikala, a poznata je i kao jedna od stručnih tvrtki za servis profesionalnih bicikala.

Bike servis Enduro Perko Đakovo u ponudi ima mali servis bicikala, veliki servis bicikala i generalni servis bicikala. Više o svakoj usluzi servisa možete pogledati ovdje. Bike servis Enduro Perko Đakovo osim standardnih servisnih usluga, nudi servis amortizera na biciklima i skuterima, uklanjanje svih kvarova na biciklu, restauraciju bicikala, prilagodbu bicikla prema geometriji tijela vozača, pripremu brdskih bicikala i bicikala trkačica za utrke, kao i bicikala za ekstremna natjecanja. Osim usluge servisa, Bike servis Enduro Perko Đakovo nudi prodaju rezervnih dijelova za bicikle.

Bike servis Enduro Perko Đakovo zahvaljujući pozitivnim recenzijama profesionalnih vozača bicikala, glasi kao jedna od kvalitetnijih tvrtki za servis profesionalnih bicikala kako u Đakovu tako u regiji. Bike servis Enduro Perko posjetite na adresi Josipa Runjanina 52, u Đakovu ili nazovite +385 91 281 1125 ili pošaljite email poruku na [email protected].