Proslava rođendana u Đakovu moguća je uz Baltazar Đakovo. Baltazar Đakovo je igraonica u Đakovu i pravo je mjesto za najmlađe.

U igraonici Baltazar Đakovo vaše dijete može proslaviti rođendan sa svojim prijateljima. Organiziraju tematske rođendanske zabave za najmlađe, prilagođavajući ponudu vašim željama. Baltazar Đakovo u svojoj ponudi ima nekoliko paketa za proslavu rođendana. Novo u ponudi imaju proslavu rođendana uz 3D Virtual reality naočale. Također trenutno u ponudi imaju pet paketa za proslavu rođendana. Svaki paket uključuje par sati izvrsne zabave za djecu, animatore, dekoraciju prostora, sokiće, grickalice, društvene i natjecateljske igre, karaoke, fotografiranje, voće, zdrave grickalice i brojne druge stvari. Cijene su pristupačne i za svaki su džep. Igraonica Baltazar Đakovo nudi proslavu rođendana od ponedjeljka do nedjelje, imaju besplatan parking za roditelje te veliki broj igračaka za djecu.

Za sve ostale informacije i upite možete ih kontaktirati na broj +385 95 392 2618 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Ante Starčevića 130, Đakovo.