AS-shop Đakovo je specijalizirana prodavaonica za hranu, opremu, minerale i gritove za ptice.

Osim široke ponude za ptice i golubove u svojoj ponudi imaju i vrhunsku hranu za pse, mačke, ribe papige i glodavce. Vlasnici prodavaonice AS-shop Đakovo bave se uzgojom golubova gotovo 30 godina, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu svoje znanje u uzgoju golubova prenijeli su u prodavaonicu. U njihovoj prodavaonici možete pronaći samo vrhunsku hranu renomiranih svjetskih proizvođača (Beyers Belgium, Versele-Laga, Rohnfried…). Generalni su zastupnik za kompletne preparate Nizozemskog proizvođača Vet- SchroederTOLLISAN B.V., jednog od najpoznatijih u svijetu.

AS-shop Đakovo nalazi se u samom središtu Đakova, nedaleko od gradske tržnice što kupcima osigurava jedan sat besplatnog parkinga. U prodavaonici AS-shop proizvode možete platiti gotovinom, svim vrstama kartica te bankovnim transakcijama. AS-shop Đakovo ima i web trgovinu gdje također možete naručiti i kupiti sve njihove proizvode, a svoje proizvode dostavljaju na području cijele Hrvatske i u ostatku Europe.

Posjetite AS-shop Đakovo na adresi Nikole Tesle 9, Đakovo, a za sve dodatne upite nazovite +385 099 3503 773 ili +385 98 9870 462.