Hrana za golubove jedan je dio asortimana AS-Shop iz Đakova, koja je ujedno i specijalizirana prodavaonica za hranu, minerale i opremu za golubove. Vlasnici prodavaonice AS-Shop Đakovo se dugi niz godina bave golubarstvom, što je ujedno ukazuje na znanje i iskustvo kada je riječ o hrani, mineralima i opremi za golubove.

AS-Shop Đakovo u svojoj ponudi ima veliki izbor kvalitetne hrane za golubove po pristupačnim cijenama kao što su brendovi Beyers, Versele-Laga, Royal, Astra i Rohnfried. Također, AS-Shop Đakovo je službeni zastupnik VET Schroeder + Tollisan B.V. Bavili se rekreativno ili sportskim golubarstvom kvalitetna hrana ključna je za uzgoj golubova. AS-Shop Đakovo nalazi se u samom središtu Đakova pokraj gradske tržnice gdje je omogućen jedan sat besplatnog parkinga, no kupcima iz ostatka Hrvatske omogućena je web prodaja putem www.as-shop.hr/ kao i dostava proizvoda u svakom kutku Hrvatske.

Posjetite AS-shop Đakovo na adresi Nikole Tesle 9, Đakovo, a za sve dodatne upite nazovite +385 99 3503 773 ili +385 98 9870 462.